Creat per el M j, Y en Noticias, Uncategorized |

Les noves tecnologies s’han convertit en una eina brutal per donar a conèixer la gastronomia, per posar-la en valor i per estimar-la de veres.

A Can Amer usam aquests nous canals de comunicació precisament amb la finalitat de compartir experiències gastronòmiques amb tothom que ens visita però també amb altra gent que ens pugui descobrir.

Les xarxes socials han ajudat a canviar el concepte que teníem de la gastronomia, a apropar-la a popularitzar-la per que poques coses uneixen tant i generen vincles com la passió pel bon menjar.

A Twitter hi ha molts d’aquests amans de la gastronomia, anomenats avui dia com “foodies”.

Basta mirar les xifres que tenim en aquesta imatge per comprendre la importància d’aquest fenòmomen i la repercussió que té la gastronomia actualment. Per això hi estam presents coversant i compartint informació i explicant tot el que feim.

food friday- celler can amer

Per aquest motiu, hem decidit sumar-nos a una iniciativa que ens ha semblat original, divertida i molt potent per difondre allò que és la gastronomia.

Xerram del #FoodFriday. El proper divendres, 12 de juny Twitter ha reunit a grans xefs i restaurants d’Espanya, Regne Unit, Irlanda, França i Alemania per conversar a la xarxa sobre gastronomia.

Twitter planteja diferents possibilitats per conversar a diferents hores.

Així, per exemple, el matí anima a cuiners i restaurants a mostrar la feina que hi ha darrera d’un plat.

Xerraran del que es fa a les cuines, a explicar quins són els plats, els ingredients preferits i a compartir anècdotes del seu dia a dia.

A migdia obviament es proposa donar protagonisme al menjar. Es vol animar a fer propostes de plats i menús no només per part dels restaurants sino dels mateixos tuiters fent les seves pròpies recomanacions.

El vespre es planteja que els restaurants donin als seus followers consells útils i trucs per usar a les cuines o ofertes especials.

A Can Amer ja ens hem inscrit en aquesta iniciativa. Si hi vols participar com a tuiter ho pots fer simplement fent clic aquí i emplenant el formulari.

Després només es tracta de preparar els teus tuits per aquesta jornada i anar penjant contingut a les xarxes amb el hastag #foodfriday.

Te sonen noms com el de Dani Garcia (@danigarcia_ca) Ramon Freixa (@Ramonfreixa) o Martin Berasategui (@berasategui)?

Són només alguns dels xefs reconeguts que ja s’han apuntat. Pots consultar la llista de participants fent clic en aquest link.

A més, si segueixes a @twitterFood pots aconseguir molta informació i continguts gastronòmics.