Creat per el M j, Y en Noticias, Uncategorized |

Una de las receptes tradicionals per excel·lència de la nostra cuina és el frit mallorquí.  Alguns de vosaltres vos heu interessat per saber com ho preparam. En aquest vídeo resumim una preparació que requereix sobre tot de temps i paciència. Al Celler Can Amer  ho preparam seguint els dictats de la nostra herència gastronòmica.

Mè de qualitat i les nostres millors verdures són les claus d’aquest plat sempre present a la nostra carta. El secret per preparar un bon frit resideix en dos factors; uns bons ingredients i aconseguir l’adequat punt de cocció de la carn i de cada tipus de verdura. Com veureu en aquest cas l’ordre dels factors sí altera el producte. És a dir, és fonamental seguir l’ordre adequat a l’hora d’anar incorporant les verdures.

Ingredients per a 6-8 persones

-1 quilo de freixura de mè.

-400 gr de patates.

-200 gr de prebe vermell.

-200 gr de colflori.

-200 gr de carxofes.

-100 gr de pèssols.

-100 gr de pèssols de bajocada.

-200 gr de cebe tendra.

-2 prebes de cirereta.

-2 fulles de llorer.

-Fonoll.

-Pebre bo.

-Sal.

Ja ho teniu tot preparat? Idò comencem a cuinar. Fes click en aquest video.

Cuinar un bon frit requereix del seu temps de preparació, com tot en la cuina, però és un plaer per al paladar. Personalment a mi m’agrada deixar la verdura amb un punt cruixent però cada persona és un món i pot  cuinar-se més per aconseguir una textura més blana i suau.

Bon profit!

Prova de preparar la nostra recepta i contan’s la teva experiència aquí, al facebook o al twitter . Si ho prefereixes també pots reservar la teva taula i tastar-o amb nosaltres.