Creat per el M j, Y en Noticias |

Als nostres menús maridatge ens agrada usar els contrasts de sabors, textures i aromes. El menú d’aquesta setmana precisament té aquesta senya d’identitat. Ja l’oferirem el passat cap de setmana i com que va tenir tanta acceptació i a demanda de tots vosaltres hem decidit repetir.

menu maridatge Tomeu Torrens marçLes propostes son clares i simples. Sabors nítids i clars que es mesclen amb altres totalment diferents. Molta verdura i producte fresc de temporada maridat amb el nostre peix i la nostra carn. I com no, la potència i armonia dels cítrics, de la taronja, de la llimona.

Començam amb una crema fina suau en la que intentam equilibrar mar i camp. Després entra en joc una verdura que es troba al seu millor moment, les faves tendres cuinades i suaus amb el contrapunt potent del botifarró i el blanquet.

Arriba l’hora dels cítrics maridats amb turbot i verduretes i, per un altre costat amb una cuixa de xot preparada al punt exacte. Sense deixar aquests sabors vos presentam un dels clàssics de la nostra carta com és la mousse de llimona que fa parella amb el sabor de la vainilla gelada.

Qui s’apunta a viure aquestes sensacions?

Per a la vostra comoditat vos aconsellam que reserveu taula prèviament. Podeu fer-ho via telefònica o també per facebook o twitter si vos és més còmode.