Creat per el M j, Y en Noticias |

lanostra_cuina_2MENÚ MARIDATGE TOMEU TORRENS

17, 18 i 19 d’abril

Sopa de trampó amb síndria

Ensalada tèbia d’espàrrecs, fetge d’ànec i taronja

Caneló farcit de dèntol i llagostins amb salsa de marisc

Rellom de bou amb salsa de trufes

Mousse de xocolata amb sorbet de “mango”

Vins

Nebla Verdejo

Añares crianza

Ses Nines dolç negre

25  € Iva inclòs

Vivim dies de tradicions , costums i sentiments molt arrelats. La Setmana Santa arriba i inunda les nostres cuines amb receptes amb sabor, amb història i amb vivències. En aquestes dates al Celler Can Amer mantenim en carta els nostres plats de sempre perquè són els que donen sentit a la nostra manera de cuinar i perquè sabem que vos agraden. Aquest cap de setmana vos feim una proposta gastronòmica totalment diferent .

Hem creat un menú maridatge pensant en rompre amb aquesta tradició i deixar-nos endur pel moment de l’any en què ens trobem. Fa poc sentíem els darrers símptomes de l’hivern i ja no ho recordam perquè ha arribat la primavera, avantsala de la calor i de l’estiu . Aquesta transició , aquest moment de canvi, és el que hem volgut transmetre en el nostre menú maridatge d’aquesta setmana.

D’una banda ja estam mirant de front a l’estiu amb una de les nostres receptes més fresques i més demandades quan arriba la calor. És la nostra sopa de trempó amb síndria. Es tracta d’agafar tota la frescor que ens aporten les hortalisses amanida amb una fruita plenament estival com la síndria que ja començam a trobar en els mercats. Seguim després amb uns espàrrecs, una verdura que ens apassiona. En aquesta ocasió els preparam en format amanida contrastats en textures i gust amb foie i el contrapunt àcid de la taronja .

La nostra proposta de mar al menú recerca lligar sabors suaus com el del déntol o els llagostins amb una pasta conjuntada amb una salsa de marisc treballada per ajudar a unir tots els elements d’aquest caneló singular. La darrera vegada que vam fer una recepta similar va ser molt agraïda pels nostres clients. Completarem el menú amb una de les nostres carns preferides, el rellom de bou al què aportam una aroma i un sabor diferents gràcies a la nostra salsa de tòfones .

Som “golosos”. No ho podem evitar. Per això hem fet una aposta segura amb una xocolata en format mousse cercant la suavitat i la cremositat. Per crear el contrast més primaveral i exòtic hem recorregut a una fruita, el “mango” , que ens dóna molt joc en la nostra cuina i que hem preparat com sorbet .

Com sempre volem escoltar la teva opinió , els teus suggeriments. Ens agrada que els nostres clients ens ajudin a millorar. Recorda que estem en contacte continu amb tu a través de Facebook i Twitter i que ens pots reservar la teva taula directament utilitzant aquests canals o fent click aquí