Creat per el M j, Y en Noticias |

Els meus pares Antònia i Josep, me varen ensenyar quan era jovenet que una de les senyes d’identitat d’un bon restaurant ha de ser la seva proximitat al client.

Si aconsegueixes que les persones que venen a menjar al teu restaurant se sentin com a casa seva dones un valor afegit molt gran. No hi ha res millor que aconseguir maridar un les sensacions personals que t’aporta un determinat espai amb els sabors, els aromes, les textures que t’aporta un plat ben preparat.

Al llarg dels anys sempre he sentit que feia feina, que donava servei a persones que m’importaven, tant al restaurant primer com després a l’hora d’organitzar caterings principalment per a noces però però també per altre tipus d’esdeveniments. Amb l’experiència he aprés que darrere d’un bon plat hi ha d’haver alguna cosa més que bons ingredients, que si, són bàsics. Hi ha d’haver alguna cosa més que bona tècnica, que si, és important. Darrera d’un plat hi ha d’haver il·lusió, ganes de fer les coses ben fetes, ganes d’oferir alguna cosa més que menjar a la persona a qui serviràs aquella creació.

Aquesta mateixa il·lusió és la que he posat en la creació d’aquesta nova pàgina web que reuneix tot allò que som, tota la meva feina, una feina diversa i intensa a la qual m’hi dedic en cos i ànima cada dia. Aquesta web és una carta de presentació feta amb sentiment i amb criteri, amb estimació i amb la vocació de ser un servei més a tots els que me coneixeu i a tots els que esper que coneguin la nostra feina, la de l’equip de Can Amer.