Qui soc?
Fill d’Antonia Cantallops i Josep Torrens. He aprés la magia de la cuina i la feina que hi ha al darrera d’un restaurant de la mà dels meus pares. Ells han estat els meus mestres i la meva inspiració.
Es pot dir que vaig néixer i créixer entre fogons, paelles, culleres i plats. Des de ben petit m’enamorà la cuina, l’art de fer gastronomía , de potenciar el que és nostre i de crear sensacions.
Duc la cuina a la sang. Forma part de la meva essència. És la meva passió, vocació i devoció.
Sempre he cregut en la nostra tradició, en les nostres arrels i ho tenc present cada dia quan prepar un plat. Però a més, faig feina per crear vincles entre la tradició i la modernitat.
Donar noves notes de sabors, de textures, de sensacions a la cuina mallorquina, respectar l’herència gastronòmica de segles d’història és el fonament de la nostra cuina.
Dia a dia seguim investigant per fer créixer aquesta cuina tan nostra, tant de sempre i la feim actual.
Aquest és l’esperit del Celler Can Amer on me vaig criar i on he aprés a ser cuiner.
Som Tomeu Torrens Cantallops, cuiner… i estim la nostra cuina.