Recepta de sopes mallorquines
Les sopes de matances són un plat típic de la cuina d’hivern tot i que actualment ja les podem trobar en els cellers i restaurants pràcticament tot l’any. Es tracta d’un plat que resumeix en la seva elaboració, en els seus aromes i en el seu sabor l’essència de la cuina mallorquina més tradicional. La seva elaboració no és complicada per a res. Només hem de seguir els passos adequadament i tenir la paciència i el temps que requereix un plat d’aquest tipus. Ingredients per a 4 persones: -Una...
llegir mésRecepta de coa de bou farcida de foie amb salsa de vi negre
És una de les nostres propostes clàssiques. Un plat històric al nostre celler que es resisteix al pas del temps i molt valorat pels nostres clients. Partint del concepte clàssic d’un estofat de bou preparat amb el seu temps i dedicació hem obtingut una carn sucosa, plena de sabor que marida fantàsticament amb el foie. Es tracta d’una recepta que requereix el seu temps d’elaboració i un cert grau de complexitat però que està a l’abast de tot aquell que estimi la cuina. Ingredients per a 4 persones: 2 coes de...
llegir més#foodfriday. T’apuntes?
Les noves tecnologies s’han convertit en una eina brutal per donar a conèixer la gastronomia, per posar-la en valor i per estimar-la de veres. A Can Amer usam aquests nous canals de comunicació precisament amb la finalitat de compartir experiències gastronòmiques amb tothom que ens visita però també amb altra gent que ens pugui descobrir. Les xarxes socials han ajudat a canviar el concepte que teníem de la gastronomia, a apropar-la a popularitzar-la per que poques coses uneixen tant i generen vincles com la passió pel bon...
llegir mésCroquetes de cuixot ibèric i pollastre
Les croquetes són un de les receptes comuns en moltes de les gastronomies del nostre país. Van ser pensades en els seus inicis per aprofitar els sobrants d’altres plats però avui dia s’han convertit en un format fantàstic per innovar i per crear autèntiques mossegades delicioses. Al Celler Can Amer són un dels plats fixos a la carta com entrants i també un dels més demandats pels nostres clients. Es poden preparar a partir de múltiples ingredients però avui, com al restaurant, compartim la recepta feta a partir...
llegir mésRecepta de crema d’ametlles
Un dels productes per excel·lència de Mallorca és l’ametla que tradicionalment hem associat amb plats dolços com el gató o el gelat. Progressivament l’ametlla ha anat guanyant terreny incorporant-se a altres preparacions. En aquesta ocasió anem a cuinar ametles en forma de crema. Es tracta d’un entrant fantàstic; suau, lleuger i amb un sabor molt especial. Al Celler Can Amer és un plat que solem repetir al llarg de l’any en diferents menús degustació. Com veureu necessita de pocs ingredients i la seva...
llegir més4c, més que una experiència gastronòmica
A la gastronomia, com en la nostra vida cercam allò diferent, original, allò fresc, divertit. Ja sabeu que al Celler Can Amer ens agrada experimentar, provar coses noves. Per aquest motiu ens hem sumat a 4C, una proposta innovadora que pretén maridar gastronomia, vi i música. Tot això en una mateixa nit. Serà el proper dijous, 5 de febrer a la nostra ciutat, Inca. I què és 4C? En quatre paraules. “CATA”, “CENA”, COPA i CONCERT. Un gran pla per a una nit màgica a Inca. En aquest projecte ens hem donat la...
llegir mésRecepta de sorbet de Magranes
Arriba Nadal i a moltes de les nostres cuines entra la tradició en forma de plats tradicionals. Uns escaldums, sopa farcida, porcella…A moltes llars es manté el costum de cuinar el mateix Nadal rere Nadal. Es com si formàs part de la nostra esència. Ara bé també cercam aportar un punt diferent. Canviar algun detall, algún plat. En altres cases cada any se cerca renovar la gastronomia. Intentar lluir-se en receptes fantàstiques del xef que ens agrada o del darrer llibre de cuina que hem fullejat o aquella que hem vist en una web a...
llegir mésPreparam junts un gató d’ametlla
Quin és el dolç més típic de la gastronomia de Mallorca? Un gató d‘ametlla. A que si? Si hi ha algún postre ben arrelat i que podem trobar arreu és aquest. El secret d’un bon gató resideix en la qualitat dels ingredients, per una part, i en saber combinar-los en les proporcions adequades. El procediment, a l’hora de cuinar, com be veureu, és realment senzill. Tant és així que són unes postres perfectes per preparar a casa en qualsevol data asenyalada sabent que encertaràs. Aquí vos presentam la recepta que usam...
llegir mésFigues en gabardina farcides de formatge de cabra
Ingredients per a quatre persones 16 figues mallorquines 16 tallades de bacon Formatge de cabra Unes fulles verdes per a l’ensalada. L’estiu ens ha deixat encara que no ho sembli amb la calorada que fa a Mallorca. Amb el canvi d’estació canvien també els productes que tenim a la cuina. Tot i això, volem recomanar-vos una recepta del xef Tomeu Torrens per aprofitar les darreres figues de la temporada que segurament encara trobareu en algun mercat. Avui vos presentam una recepta extremadament senzilla i ràpida de preparar....
llegir mésGastronomia mallorquina a Amèrica
Ens anam a fer “las Américas”. El nostre xef, Tomeu Torrens es troba aquests dies a Puerto Rico convidat, per Bodegas Valduero, junt amb Macarena de Castro del Restaurante Jardín. Allà participarà en la creaació d’un menú gestustacio i diferents creacions culinàries especials amb motiu del centenari l’empresa Ballester Hermanos, una distribuïdora importantísima en aquest país americà. Serà al restaurant Fern, St. Regis Hotel de Rio Grande junt amb el xef local Juan Peña. A més també prepararem un...
llegir més