Tripadvisor ens certifica amb excel·lencia

Creat per el M j, Y en Noticias, Uncategorized | Comments Off on Tripadvisor ens certifica amb excel·lencia

Tripadvisor ens certifica amb excel·lencia

Aquesta setmana ens ha arribat una notícia que ens omple de satisfacció i que volem compartir amb tots vosaltres . Per segon any consecutiu la prestigiosa i coneguda web i xarxa social de viatgers , Tripadvisor , ens ha distingit amb el seu certificat d’excel · lència. Segons ens diuen ” aquest premi atorga reconeixement a aquells negocis que aconsegueixen repetidament puntuacions altes dels viatgers de Tripadvisor ” . Per aquest motiu és que ens sentim especialment satisfets . No es tracta d’un premi atorgat per...

llegir més

Tonyina fumada amb figues i trempó mallorquí

Creat per el M j, Y en Noticias | Comments Off on Tonyina fumada amb figues i trempó mallorquí

Tonyina fumada amb figues i trempó mallorquí

Ingredients per a quatre persones 500 gr Tonyina Dos pebres verds mig pebre vermell petit. Quatre tomàtiques de pera Una ceba Sal gruixada 8 ous guàtlera Un raig d’oli d’oliva verge Un parell de fulles de alfabeguera Unes fulles d’herbasana Preparació: Ens trobam amb l’estiu ben avançat però encara fan dies de molta calor. Per això a Can Amer hem pensat proposar-vos una recepta senzilla, fresca i del temps. Farem tonyina fumada amb figues i trempó, una amanida que vos pot servir com a plat principal per a un...

llegir més

Pastis d’albergínia

Creat per el M j, Y en Noticias, Uncategorized | Comments Off on Pastis d’albergínia

Pastis d’albergínia

L’albergínia és un dels productes emblemàtics de la cuina de Mallorca. Es troba present en nombroses receptes conegudes com el famós tumbet. Ens trobam en plena temporada alta d’aquesta verdura i per tant en el seu millor moment per consumir-la amb la plenitud dels seus matisos. En aquesta ocasió ens hem sortit una mica del guió de la tradició per presentar-vos una recepta feta a base d’albergínia però amb un toc més modern . Ingredients per a 5 persones 15 albergínies fresques de mida mitjana 100 grams de...

llegir més

Recepta de Sopa de trempó amb síndria

Creat per el M j, Y en Noticias | Comments Off on Recepta de Sopa de trempó amb síndria

Recepta de Sopa de trempó amb síndria

Ara que ens trobam ja en ple estiu compartim aquesta recepta ben fresqueta que solem preparar al nostre celler i també en menús de celebracions. Es tracta d’una sopa de trempó amb síndria; un plat fàcil de preparar, diferent, hidratant i també molt econòmic. Ingredients per a quatre persones Síndria 400 gr Tomàtiga 400 gr Alls (tres dents) Un punt de sal gruixada Mig prebe de cirereta Pa de motllo (una llesca) Prebe vermell (200 gr) Ceba (100 gr) Vinagre (un esquit) Oli d’oliva verjo (75 cl.) Preparació: En primer lloc...

llegir més

Tarta tatín de pera

Creat per el M j, Y en Noticias | Comments Off on Tarta tatín de pera

Tarta tatín de pera

La tarta tatin és una de les receptes clàssiques que podem trobar en pràcticament tot el món, almenys preparada a l’estil tradicional, és a dir, amb pomes com a ingredient principal. És un dolç senzill que admet múltiples variacions i els més diversos ingredients com canyella, vainilla … A Can Amer hem optat aquesta vegada per una preparació més senzilla. Això si, hem deixat de banda les pomes i hem apostat per les peres sabent que el seu punt de cocció és diferent així com la textura i el sabor que aporten. Aquí...

llegir més

Musclos de roca de Maó a la marinera

Creat per el M j, Y en Noticias, Uncategorized | Comments Off on Musclos de roca de Maó a la marinera

Musclos de roca de Maó a la marinera

Si alguna cosa caracteritza la cuina de Celler Can amer és que ens encanta cuinar amb producte fresc i de la nostra terra . A les Illes Balears hi ha una matèria primera de gran qualitat i en aquesta ocasió us parlarem dels musclos de roca de Maó , una autèntica delícia que vam tenir ocasió de cuinar el passat dijous en una iniciativa solidària que duem a terme amb el Mercat Cobert d’Inca i Peix Can Mateu Inca . Els musclos de roca de Maó es caracteritzen per ser més petits que els gallecs però tenen un sabor molt més intens...

llegir més

Te proposam un menú “afruitat”

Creat per el M j, Y en Noticias, Uncategorized | Comments Off on Te proposam un menú “afruitat”

Te proposam un menú “afruitat”

Ens trobam en una època de l’any genial per gaudir d’algunes de les millors fruites i verdures. Els horts de Mallorca ens ofereixen ara productes fantàstics per elaborar les més diverses receptes. Anem a treure el màxim profit a la qualitat i la varietat dels productes de temporada. Aquesta setmana al Celler Can Amer  hem preparat un menú maridatge on la fruita es transforma passant de ser un acompanyament a compartir protagonisme amb les propostes amb més fonament, siguin de carn, peix o bé unes postres. Peres, prunes,...

llegir més

Un menú amb mossegades de primavera

Creat per el M j, Y en Noticias | Comments Off on Un menú amb mossegades de primavera

Un menú amb mossegades de primavera

MENÚ MARIDATGE TOMEU TORRENS 17, 18 i 19 d’abril Sopa de trampó amb síndria Ensalada tèbia d’espàrrecs, fetge d’ànec i taronja Caneló farcit de dèntol i llagostins amb salsa de marisc Rellom de bou amb salsa de trufes Mousse de xocolata amb sorbet de “mango” Vins Nebla Verdejo Añares crianza Ses Nines dolç negre 25  € Iva inclòs Vivim dies de tradicions , costums i sentiments molt arrelats. La Setmana Santa arriba i inunda les nostres cuines amb receptes amb sabor, amb història i amb vivències. En...

llegir més

Recepta de frit mallorquí

Creat per el M j, Y en Noticias, Uncategorized | Comments Off on Recepta de frit mallorquí

Recepta de frit mallorquí

Una de las receptes tradicionals per excel·lència de la nostra cuina és el frit mallorquí.  Alguns de vosaltres vos heu interessat per saber com ho preparam. En aquest vídeo resumim una preparació que requereix sobre tot de temps i paciència. Al Celler Can Amer  ho preparam seguint els dictats de la nostra herència gastronòmica. Mè de qualitat i les nostres millors verdures són les claus d’aquest plat sempre present a la nostra carta. El secret per preparar un bon frit resideix en dos factors; uns bons ingredients i...

llegir més

Maridatge de contrasts

Creat per el M j, Y en Noticias | Comments Off on Maridatge de contrasts

Maridatge de contrasts

Als nostres menús maridatge ens agrada usar els contrasts de sabors, textures i aromes. El menú d’aquesta setmana precisament té aquesta senya d’identitat. Ja l’oferirem el passat cap de setmana i com que va tenir tanta acceptació i a demanda de tots vosaltres hem decidit repetir. Les propostes son clares i simples. Sabors nítids i clars que es mesclen amb altres totalment diferents. Molta verdura i producte fresc de temporada maridat amb el nostre peix i la nostra carn. I com no, la potència i armonia dels cítrics, de...

llegir més