Oli de Mallorca, el nostre tresor

Creat per el M j, Y en Noticias | Comments Off on Oli de Mallorca, el nostre tresor

Oli d’oliva. La cuina mediterrània no es pot concebir de cap de les maneres sense aquest ingredient màgic comú a gairebé tots els plats que es preparen cada dia a qualsevol restaurant. L’aroma i el sabor d’un bon oli d’oliva impregnen tots els ingredients, els ajuden a respirar i a oferir tot el seu potencial. Per això els nostres plats tenen un gust tan especial que enamoren a qualsevol. Fa pocs dies me vaig sentir satisfet i orgullós d’unes dades que vaig veure als diaris. La producció i...

llegir més

La nostra cuina apassiona

Creat per el M j, Y en Noticias | Comments Off on La nostra cuina apassiona

La nostra cuina apassiona

Fa unes setmanes fer un experiment al nostre facebook. Simplement penjarem una fotografia d’uns dels nostres plats més representatius; la porcella rostida, i demanarem a la gent que fes l’exercici de clicar si els agradava la cuina mallorquina. Era una manera de demanar la seva opinió ni que fos amb aquest gest tan simple però selectiu. La resposta que varem obtenir va ser espectacular. Mai tanta gent havia participat en aquesta eina de comunicació nostra que és el facebook. I això ens du a pensar moltes coses. Avui dia vivim un...

llegir més

I si fóssim més atrevits amb els vins?

Creat per el M j, Y en Noticias, The Corner | Comments Off on I si fóssim més atrevits amb els vins?

I si fóssim més atrevits amb els vins?

Els canons clàssics estableixen una sèrie de convencionalismes culturals i de costums a l’hora de maridar vins amb diferents plats. A la majoria ens han inculcat que un peix s’ha de combinar amb blancs joves, una carn vermella amb un negre o per exemple que els vins dolços han d’anar amb els postres. Les coses canvien també i els clients surten d’aquest encorsetament cercant maridatges més atrevits i arriscats. Ho fan per investigar i sobre tot per saber allò que els agrada més de ben de veres més enllà del que...

llegir més

Nova web: renovades il·lusions

Creat per el M j, Y en Noticias | Comments Off on Nova web: renovades il·lusions

Nova web: renovades il·lusions

Els meus pares Antònia i Josep, me varen ensenyar quan era jovenet que una de les senyes d’identitat d’un bon restaurant ha de ser la seva proximitat al client. Si aconsegueixes que les persones que venen a menjar al teu restaurant se sentin com a casa seva dones un valor afegit molt gran. No hi ha res millor que aconseguir maridar un les sensacions personals que t’aporta un determinat espai amb els sabors, els aromes, les textures que t’aporta un plat ben preparat. Al llarg dels anys sempre he sentit que feia feina,...

llegir més

Recepta | Coca de brossat amb tambor d’ametlla, gelat de mel i crema de licor de palo

Creat per el M j, Y en Noticias, Recetas | Comments Off on Recepta | Coca de brossat amb tambor d’ametlla, gelat de mel i crema de licor de palo

Recepta | Coca de brossat amb tambor d’ametlla, gelat de mel i crema de licor de palo

Ens agraden els postres i ens encanta descobrir les enormes possibilitats que ens ofereixen els protuctes que tenim a la nostra Illa a l’hora de preparar dolços. Avui vos presentam una recepta pensada per donar protagonisme a aquests ingredients mallorquina: brossat, ametlla, mel i licor de palo. Disfrutau-la. Ingredients Coca de brossat 350 gr de brossat 2 ous 80 gr de sucre Ralladura de pell de mitja llimona Una punta de canyella en pols Mantega i farina per untar els motllos 40 gr de bescuit Tambor d’ametlles 80 gr...

llegir més