Tomeu Torrens Cantallops va néixer i va créixer entre els fogons de la seva mare Antonia Cantallops que fa 43 anys va començar a regentar el Celler Ca Amer amb el seu marit Josep Torrens.

Tomeu va aprendre els secrets de la cuina des de molt jove veient a la seva mare. Amb 22 anys va estudiar rebosteria de la mà de mestre Pomar de Campos. Posteriorment va treballar en la Expo Universal de Sevilla col·laborant amb els 24 restaurants espanyols que van fer demostracions gastronòmiques. D’aquí va passar a l’hotel Havana Lliure a Cuba com a pastissos i després al restaurant Cap Major de Madrid a les ordres de Pedro Larumbe. Després d’una breu experiència al capdavant del restaurant Na Rossa en el Port de Pollensa es va incorporar de nou a Ca Amer.

Dins Ca Amer, Tomeu Torrens, es va nodrir de l’experiència de cuiners consagrats en la cuina mallorquina com Toni Pinya, Arnau Mir, Tomeu Esteva i Joan Romero que feien sovint classes en el celler organitzades per la seva mare. En 2004, es va posar al capdavant del celler com a xef i director.