Creat per el M j, Y en Noticias, Uncategorized |

Aquesta setmana ens ha arribat una notícia que ens omple de satisfacció i que volem compartir amb tots vosaltres . Per segon any consecutiu la prestigiosa i coneguda web i xarxa social de viatgers , Tripadvisor , ens ha distingit amb el seu certificat d’excel · lència.

Segons ens diuen ” aquest premi atorga reconeixement a aquells negocis que aconsegueixen repetidament puntuacions altes dels viatgers de Tripadvisor ” . Per aquest motiu és que ens sentim especialment satisfets . No es tracta d’un premi atorgat per un jurat o per especialistes en gastronomia sinó per persones del carrer que ens han visitat. Aquests clients s’han prés la molèstia i el temps de descriure la seva experiència en el nostre restaurant . Però a més , el 85 % d’aquestes persones ens estan recomanant als viatgers .

Captura tomeuLa nostra filosofia de treball ha estat sempre la de satisfer a cada persona que entra per la nostra porta. Sempre tractam a tots amb la màxima exquisidesa i cuinam per a cada persona amb aquesta devoció . Ens agrada saber que la passió que posam en cada plat , en cada atenció al client , és valorada .

Ens agrada saber que les persones que ens visiten idenfitiquen el caràcter tradicional de la nostra cuina i alhora el punt innovador que sempre li aportem els plats . També hem comprovat que s’aprecia la qualitat dels nostres productes , una de les nostres obsessions així com l’amabilitat , calidesa i proximitat del servei que prestam cada dia .

Si feim cas a les opinions dels clients ja sabem que la nostra porcella rostida segueix sent la reina en totes les recomanacions així com altres plats de carn com el xot.

Encara que estam encantats amb aquestes bones opinions volem que sapigueu que volem fer-ho millor cada dia. Aspiram a la màxima excel · lència per que tots els que ens visiteu cada dia , cada setmana , sou els que donau sentit a la nostra tasca. No ens conformam en fer les coses bé. Les volem fer perfectes .

Per aquells que no conegueu encara Tripadvisor vos ho recomanam personalment . En realitat, es tracta de la web més important del món a l’hora de planificar un viatge . La gran riquesa d’aquesta plataforma és que les recomanacions i les opinions estan fetes pels mateixos viatgers en forma de col · laboració . És a dir que , persones que han visitat un restaurant , un hotel o un comerç expliquen la seva experiència . Aquesta comunitat està integrada per 260 milions d’usuaris mensuals i 150 milions de comentar i opinions respecte 4 milions d’allotjaments, restaurants i llocs d’interès .

Brutal. A que sí ?

Et convidam a visitar aquesta pàgina i deixar el teu comentari quan ens visitis.

Recorda que ens trobaràs a: facebook , twitter , i pinterest